Bespaar tijd en geld – reserveer online!

Zakelijk

Bij Stardust Bowling begrijpen we het belang van sterke relaties binnen en buiten het bedrijf. Of het nu gaat om het vieren van successen met je team, het versterken van netwerken, of het lanceren van een nieuw product, onze locatie biedt de perfecte achtergrond voor elk zakelijk evenement. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw “Corporate Party”, inclusief personeelsfeesten, netwerkborrels, teamuitjes, productlanceringen en partner events.

Bowling Stardust

Corporate Party’s

Of je nu een dynamisch personeelsfeest, een inspirerende netwerkborrel, een memorabel teamuitje, een spectaculaire productlancering, of een verbindend partner event wilt organiseren, wij staan klaar om met je mee te denken en alles tot in de puntjes te verzorgen.

Neem een kijkje tussen onze zorgvuldig samengestelde arrangementen voor een indruk van de mogelijkheden. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Wij begrijpen dat elke gelegenheid zijn eigen specifieke eisen heeft. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Vertel ons wat je nodig hebt, en samen verkennen we de mogelijkheden voor een aanbod dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

Personeelsfeesten

Vier je jaarlijkse successen of speciale mijlpalen met een avond vol entertainment. Onze pakketten kunnen worden aangepast met catering, drankjes en natuurlijk bowlen, om een feest te creëren dat je team niet snel zal vergeten.

Netwerkborrels

Vergroot je zakelijke netwerk in een ontspannen en plezierige setting. Onze faciliteiten bieden de ideale omgeving voor informeel netwerken, met uitstekende cateringopties om het ijs te breken.

Teamuitjes

Bouw aan teamspirit met een competitief potje bowlen. Kies uit diverse arrangementen die teamwork en plezier combineren, perfect om de banden binnen je team te versterken.

Productlanceringen

Lanceer je nieuwste producten op een unieke locatie. Onze veelzijdige ruimte kan worden getransformeerd om jouw merk in de schijnwerpers te zetten, met technische ondersteuning voor presentaties en demonstraties.

Partner Events

Versterk de band met je zakenpartners in een informele, maar indrukwekkende setting. Ons aanbod op maat zorgt voor een perfecte balans tussen plezier en professionele interactie.

a1
Maatwerk Voor Jouw Bedrijf

Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden we volledige flexibiliteit in het samenstellen van jouw evenement. Van de aankleding tot de activiteiten, ons team werkt nauw met je samen om een evenement te creëren dat aan al je wensen voldoet.

We denken graag met je mee om jouw visie tot leven te brengen. Contacteer ons vandaag nog om de eerste stappen te zetten naar een onvergetelijk bedrijfsevenement dat nog lang zal nazinderen bij je collega’s, netwerk en zakenpartners.

Adverteren

Reclame maken bij Stardust Bowling

Verhoog de zichtbaarheid van je bedrijf en maak indruk met onze dynamische advertentiemogelijkheden bij Stardust Bowling. Met een jaarlijks bezoekersaantal van meer dan 100.000 gasten bieden wij een uniek platform om jouw merk te presenteren in een levendige en interactieve omgeving.

Jouw Boodschap, Groots Gepresenteerd

LED Wall:

Onze imposante LED wall van 25x2 meter biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring. Jouw advertentie wordt getoond op een schaal die moeilijk over het hoofd te zien is, wat zorgt voor maximale impact.

Televisieschermen:

Verspreid over de banen vind je 12 hoogwaardige televisieschermen, strategisch geplaatst voor optimale zichtbaarheid. Deze schermen zijn ideaal voor het tonen van je reclameboodschappen of bedrijfsvideo's.

Score Consoles:

Direct in het zicht van de spelers, kunnen onze 12 score consoles jouw advertenties tonen op een moment dat de bezoekers volledig betrokken zijn bij hun activiteit.

Effectief adverteren

Ontdek de mogelijkheden

In tegenstelling tot online advertenties, die vaak worden genegeerd, of billboards, die in een oogwenk voorbij zijn, garanderen onze advertentiemogelijkheden een betrokken publiek dat de tijd neemt om jouw boodschap echt te zien en te verwerken.

Advertentie ontwerp

Lever je eigen ontwerp aan of laat ons je koppelen aan een van onze creatieve partners voor het ontwerpen van een opvallende en effectieve advertentie. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt en aansluit bij je doelgroep.

Bedrijfsevenementen

Organiseer je een bedrijfsfeest bij Stardust Bowling? Maak het evenement nog persoonlijker met een welkomstbericht in je eigen huisstijl op onze LED wall. Een warm welkom dat zeker gewaardeerd zal worden door je team en gasten.

Ontdek de Mogelijkheden

Benieuwd naar hoe jouw bedrijf kan schitteren bij Stardust Bowling? Neem contact op en ontdek de vele mogelijkheden om je merk te promoten in een omgeving waar jouw advertentie echt de aandacht krijgt die het verdient.

Scroll to Top