Bespaar tijd en geld – reserveer online!

Feedback

Bedankt voor je feedback!

Het spijt ons te horen dat je bezoek aan Bowling Stardust niet aan je verwachtingen voldeed. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons en we willen graag weten wat we kunnen verbeteren.

Laat ons alsjeblieft weten wat er misging en hoe we jouw volgende bezoek beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in om je feedback met ons te delen.

We waarderen jouw tijd en inzet om ons te helpen verbeteren.

 

Wat onze klanten zeggen…

"Kom hier al sinds ik klein was. Altijd een geslaagde dag. Deze bowling loopt ook al sinds ik er kom met de tijd mee (of zelfs vooruit) door de modernste technieken. Naast bowlen heb je ook goede eet/drink arrangementen en kun je ook andere dingen doen zoals darten of poolen. Eigenaar en personeel zijn ook altijd even vriendelijk. Kortom voor zowel diegene die even wilt ontspannen of de amateur/prof bowler is deze zaak zeker een aanrader."

Dennis

"Lekker gebowld, alles netjes (inclusief de schoenen) vriendelijke en goede service! Minpuntje: telkens wanneer ik aan de beurt was, waren de strikes defect. 😉"

Theo Goossen

"Ik ben hier vele malen in mijn leven geweest. Zelfs toen ik jong was, heb ik daar veel plezier gehad, van mijn verjaardagsfeestjes en zelfs mijn eerste serieuze date. De sfeer en de professionaliteit van het bedrijf maken het allemaal mogelijk."

Universal Gaming Studio

"Een geweldige plek om te genieten van een leuke avond met vrienden. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Het eten is erg lekker met uitstekende kwaliteit. Al met al een plek waar je graag een tweede keer terugkomt."

Der Graf

"Wat een gezellige en mooie bowlingbaan goeie bediening ideaal voor een bedrijfsfeestje of een familie uitje lekker gegeten een echte aanrader Dank jullie wel namens Coriovallum traffic control"

René Boessen
Scroll to Top