Bespaar tijd en geld – reserveer online!

Feedback

Bedankt voor je feedback!

Geweldig om te horen dat je een fijne tijd hebt gehad bij Bowling Stardust!

We zijn altijd blij om te weten dat onze gasten tevreden zijn.

 

Wil je jouw ervaring delen met anderen?

Laat een review achter op Google via onderstaande button.

Jouw positieve feedback helpt ons enorm!

 

Bedankt en we hopen je snel weer te zien!

 

Wat onze klanten zeggen…

"Kom hier al sinds ik klein was. Altijd een geslaagde dag. Deze bowling loopt ook al sinds ik er kom met de tijd mee (of zelfs vooruit) door de modernste technieken. Naast bowlen heb je ook goede eet/drink arrangementen en kun je ook andere dingen doen zoals darten of poolen. Eigenaar en personeel zijn ook altijd even vriendelijk. Kortom voor zowel diegene die even wilt ontspannen of de amateur/prof bowler is deze zaak zeker een aanrader."

Dennis

"Lekker gebowld, alles netjes (inclusief de schoenen) vriendelijke en goede service! Minpuntje: telkens wanneer ik aan de beurt was, waren de strikes defect. 😉"

Theo Goossen

"Ik ben hier vele malen in mijn leven geweest. Zelfs toen ik jong was, heb ik daar veel plezier gehad, van mijn verjaardagsfeestjes en zelfs mijn eerste serieuze date. De sfeer en de professionaliteit van het bedrijf maken het allemaal mogelijk."

Universal Gaming Studio

"Een geweldige plek om te genieten van een leuke avond met vrienden. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Het eten is erg lekker met uitstekende kwaliteit. Al met al een plek waar je graag een tweede keer terugkomt."

Der Graf

"Wat een gezellige en mooie bowlingbaan goeie bediening ideaal voor een bedrijfsfeestje of een familie uitje lekker gegeten een echte aanrader Dank jullie wel namens Coriovallum traffic control"

René Boessen
Scroll to Top